over

Wat als klein meisje begon bij Kinderen voor Kinderen is in de jaren die daarop volgden nooit verandert: de liefde voor zingen en muziek is er de elke dag!

Na het volgen van zowel klassieke- als lichte muziekzanglessen tijdens mijn schooljaren werd ik in 2006 toegelaten tot het Rotterdams Conservatorium. Via een toevalligheid (of: zoals het had moeten zijn) kwam ik terecht op de Wereldmuziek afdeling en heb ik mij gespecialiseerd in Braziliaanse zang met als bijvak Jazz. Daar heb ik onder andere lessen gevolgd van Connie de Jongh, Josee Koning en Bart de Win maar ook bij Sonia Genu en Jarmo Hoogendijk.

In 2010 studeerde ik af en dan begint het leven pas: lesgeven, zingen in bandjes, uitvogelen wat het leven als muzikant nu werkelijk inhoudt. Na 2 jaar besloot ik verder te willen studeren en op een studie Musicologie aan de KU Leuven viel de keus. Met veel plezier heb ik in de Belgische schoolbanken gezeten en na 2 jaar kreeg ik een stage-plek bij het Muziekgebouw aan ’t IJ op de afdeling productie.

Inmiddels werk ik alweer een aantal jaren met veel plezier als producent in het vaste team van het Muziekgebouw aan ’t IJ, ben live te horen met het duo 2Baleia en run mijn eigen zangpraktijk in Broek in Waterland.